Haarextensions

The Beauty Atelier is jouw specialist op het gebied van haarextensions. Doordat al onze medewerkers gediplomeerd zijn in het zetten van de extensions weet je zeker dat wij jouw haar op een mooie en gezonde manier kunnen verlengen. Dit doen wij doormiddel van Tape extensions, Weave extensions (matten) en microring extensions. Al onze extensions zijn van hoogwaardig Remy gesorteerd haar. Hierdoor kun je de extensions bij de juiste nazorg lang gebruiken en blijven ze lang mooi. Bij een intake gesprek bespreken we jouw wensen, kijken we naar een passende kleur of kleuren, kijken we hoeveel haar je nodig hebt voor een mooie verlenging en zullen we vervolgens kijken of dit mogelijk is. Op die manier krijgt iedereen een passend advies.

Boek een behandeling

Prijzen

 • Hairweave Humano hair vanaf €265,00
 • Hairweave Foxy vanaf €165,00
 • Omhoog zetten tape per pak €37,50
 • Omhoog zetten per baan €35,00
 • Verwijderen extensions €29,99
 • Natural hair Company €365,00

Veelgestelde vragen

 • Na hoeveel weken moeten de extensions omhoog gezet worden?

  Alle extensions dienen tussen de 6 tot 8 weken omhoog gezet te worden.

 • Hoe lang doe ik met de extensions?

  Afhankelijk van het type extensions kan je ongeveer tot 6 maanden doen met de extensions. Dit hangt natuurlijk wel af van de nazorg en hoeveel het haar te lijden heeft.

 • Zijn de extensions schadelijk voor mijn eigen haar?

  Nee. Geen van onze technieken is schadelijk voor het eigen haar. Gebruik je medicijnen geef dit dan altijd aan bij de intake. Dit kan namelijk invloed hebben op de breekbaarheid van je eigen haar. Het is dan natuurlijk niet verstandig om gewicht in kwetsbaar haar te hangen. Hoe goed de techniek ook uitgevoerd wordt. Verder heeft ook dit weer te maken met de nazorg. Zorg dat je altijd met een vlecht in je haar slaapt en borstel je haar meerdere keren per dag goed uit op de manier zoals de kapster het je verteld heeft.

Tips en nazorg

Voor het langste behoud van het haar en om het zo mooi mogelijk te houden raden wij aan onze producten te gebruiken. Dit kan de leefbaarheid van het haar tot wel 3 maanden verlengen. Welke producten we aanraden kan per persoon verschillen. Borstel het haar ook met niks anders dan de borstel die je van ons meekrijgt. Zo weet je zeker dat je het haar niet onnodig belast.