Kapper IJsselstein

Zoek jij een professionele kapper in IJsselstein voor het meest trendy kapsel?

Ben jij ook toe aan een nieuwe look? Een nieuw kapsel is dan de perfecte oplossing! Onze professionele kapper in IJsselstein kan jou de metamorfose geven waarnaar je op zoek bent. Je kan je haren in een model laten knippen, of ze in een andere kleur laten verven. Ook voor balayage in IJsselstein moet je bij onze kapsalon in IJsselstein zijn. Wij zijn prodessionals in het toepassen van deze techniek. Voor de dames werken wij ook met weave- en tape-extensions. Heb jij altijd al een vollere bos of langer haar willen hebben, dan is dat nu mogelijk! De heren kunnen wij een super cool model geven met behulp van de tondeuse. Heel trendy is momenteel de fade, een scheer techniek die met de tondeuse wordt gedaan. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!

Wie is jouw favoriete kapper in IJsselstein?

Ga jij geregeld naar de kapper in IJsselstein? Er is helemaal niks mis mee als jij jezelf regelmatig trakteert op een behandeling bij een kapper in IJsselstein. Goede haarverzorging is niet alleen goed voor je uiterlijke verschijning, het is ook heel goed voor de gezondheid van je haar. Daarom doe je er goed aan om in ieder geval met regelmaat je haar te laten bijpunten. Omdat mannen hun korte hippe kapsels graag netjes willen houden is een bezoek aan onze kapper in IJsselstein eens in de 2 of 3 weken geen overbodige luxe. Het is fijn om te weten dat elke kapper in onze salon in IJsselstein een professional is die verschillende technieken kan toepassen. Bel vandaag nog voor een afspraak met één van onze getalenteerde kappers.

Kapper Ijsselstein
Kapper in Ijsselstein
Kapper Ijsselstein

Dè trendy kapper in IJsselstein voor mannen en vrouwen

Welk kapsel zou jij willen uitproberen? Onze kapper in IJsselstein, met passie voor het vak, geeft het jou. Wij worden enthousiast van het uitvoeren van verschillende kapsels. Natuurlijk geven wij altijd het advies dat bij jou past. We letten namelijk op gezichtsvorm, huidskleur en de kleur van de ogen. Wij hebben oog voor fashion en voelen altijd haarfijn aan wat het best bij de klant past. Omdat wij enkel voor kwaliteit gaan werken wij uitsluitend met professionele merken zoals bijvoorbeeld La Biosthetique, Humano hair en Hairtalk. Ook zijn wij de specialist in professionele haarverzorging. Daardoor kunnen wij jou het beste advies geven voor de optimale haarverzorging die past bij jouw haarsoort en stijl. Natuurlijk kun je hiervoor het best persoonlijk langskomen zodat wij een goed beeld hebben van jouw haar en je haar kwaliteit. Bel nu om een afspraak te maken!