Kapsalon IJsselstein

Een goede kapsalon in IJsselstein is zo gevonden!

Wanneer je besluit naar de kapper in IJsselstein te gaan, wil je natuurlijk naar een professionele kapsalon in IJsselstein waar niets onmogelijk is. Omdat onze kapsalon in IJsselstein in het centrum is gevestigd zijn wij goed bereikbaar. Al onze kapsters zijn natuurlijk gediplomeerd en hebben daarnaast extra trainingen en cursussen gevolgd om nóg meer technieken te kunnen toepassen. Knippen in verschillende stijlen door gebruik van verschillende kniptechnieken en verven met verschillende technieken maakt dat het kapsel net die andere uitstraling heeft. Balayage in IJsselstein is zo’n verftechniek die momenteel ook super hot is. Deze populaire verftechniek geeft jouw haar een fantastische look. Heeft jouw haar niet zoveel volume? Kom bij ons langs en wij knippen je haar in model zodat het een natuurlijke volle look krijgt.

Wat is een kapsalon in IJsselstein die meegaat met de haartrend? 

Omdat haartrends voortdurend veranderen is het goed om als kapsalon in IJsselstein bij te blijven met de ontwikkelingen van de haarmode. Maar wees gerust, want haar fashion is onze passie bij The beauty atelier by Melissa. Onze naam is ook niet voor niets The beauty atelier by Melissa; wij zijn veel meer dan een kapsalon in IJsselstein. Onze kapsalon is ons atelier en al onze kapsters zijn ware haar-artiesten. En ons talent is te zien. Onze moderne kapsalon in IJsselstein is lekker strak ingericht en helemaal voorzien om jou de beste ervaring te geven. Natuurlijk gebruiken wij alleen hoogwaardige professionele haarproducten. En dat is te merken aan jouw haar! Je haar kwikt er helemaal van op. En als je kiest voor weaves dan gebruiken wij human hair dat geen synthetische stoffen bevat om jeuk en huidirritaties te voorkomen. Maak simpelweg een afspraak en wij geven jou de look met het wow-effect.

Kapsalon IJsselstein
Kapsalon in IJsselstein
Kapsalon IJsselstein

Alle feiten over een eigentijdse kapsalon

Waar moet een eigentijdse kapsalon aan voldoen? Tegenwoordig zijn de meeste mensen heel modebewust. Door invloeden van tv en internet raken mensen geïnspireerd om bepaalde modetrends te volgen. Ook op social media zijn er influencers die volgers hebben die hun trend overnemen. Onze eigentijdse kapsalon in IJsselstein gaat altijd met de tijd mee. The beauty atelier by Melissa is zo’n kapsalon in IJsselstein die alle ontwikkelingen in de haarmode op de voet volgt. Daarom doen wij ook regelmatig aan cursussen en trainingen om zo steeds weer de nieuwste technieken te beheersen. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen doen? Bel dan nu voor een afspraak!